Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/13316
Registro completo de metadatos
Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.authorYumbla Aévalor, Wendy-
dc.contributor.authorCáceres Costales, Patricio-
dc.date.accessioned2010-10-11-
dc.date.available2010-10-11-
dc.date.issued2010-10-11-
dc.identifier.urihttp://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/13316-
dc.description.abstractthe level of surplus and delays in as signifi canl levelr oldlsorganization. o!,¿ ,,.rr..(., t.. ,,o!,.0r \f..t00,, Abstr¿ct of a bus¡ress scclor ol cLra)aquil, this presented prcblems in thelr stops along the process of gcr¡]g bread. and ll began with thc dcflnlion of the scope of the aclivir) of napping. lliih the cholce ol thc value strcam. lo underrand how it worked line bread production, where produclion standards rere established. taking into accounl ¡he performa¡ce of not only t¡e equipnent but also personDcl plant by iaking a time. After this information was collected suvc!-s lo all staft, this úas a machine opcralor- Chief Dcpartr¡cnrs. Managers, etc. \ahere measured, in Lhe opinion of them causing risks. in oder lo gct the p.o¡lcms and their origins $ithin the productior proccss. finislring \aith a record ol dala- selring )lo rr.i.tper ,er,, or ol r,p.\.1, ,. .en
dc.language.isospaen
dc.rightsopenAccess-
dc.subjectREIL"SOen
dc.subjectFLUJO DE VALORen
dc.subjectTOMA DE TIEMPOSen
dc.subjectPROCESO PRODLRCTIVOen
dc.subjectLIREA DE PRODUCCIÓen
dc.subjectPRO¡UC¡O NO CONT'ORMEen
dc.subjectRENTABI LIDAD.en
dc.titleMeior¿miento del proceso productivo en la obtención de pan deen
dc.typeArticleen
Aparece en las colecciones: Artículos de Tesis de Grado - FIMCP

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Tesis-Wendy Yumbla Arevalo.pdf1.87 MBAdobe PDFVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.