Please use this identifier to cite or link to this item: http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/6010
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorAndrade Rada, Marcos Daniel-
dc.date.accessioned2009-07-15-
dc.date.available2009-07-15-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.urihttp://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/6010-
dc.language.isospaen
dc.rightsopenAccess-
dc.subjectHERRAMIENTAS DE CONTROLen
dc.subjectMATERIA PRIMAen
dc.subjectPROCESO PRODUCCIÓNen
dc.subjectCOMIDAS RÁPIDASen
dc.titleDiseño de herramientas de control para reducir pérdidas de materia prima en el proceso producción aplicado al servicio de comidas rápidasen
dc.typebachelorThesisen
Appears in Collections:Tesis de Grado - FIMCP

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
T-35757 ANDRADE RADA.pdf14.19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.