Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/8848
Registro completo de metadatos
Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.authorCedeño, E.-
dc.contributor.authorViteri, K.-
dc.contributor.authorCosta, A.-
dc.date.accessioned2010-01-27-
dc.date.available2010-01-27-
dc.date.issued2010-01-27-
dc.identifier.urihttp://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/8848-
dc.description.abstractIn the present study were evaluated and compared the effect of three different treatments on the stability of the pulp of the fruit of mamey colorado (Colocarpum mammosum) and cartagena mamey (Mammea americana), and possible physical changes chemical, micr temperature of -30 ° C. Additionally, the coefficients of variation in all parameters pulps (pasteurization and sterilization). The study showed that the variables: pH and acidity, varied significantly (p ≤ 0.05) during storage, unlike the total soluble solids whos The concentration of ascorbic acid during storage showed different degradation rates and found that heat treatment causes positive effects on the samples.en
dc.language.isospaen
dc.rightsopenAccess-
dc.subjectMAMEY COLORADO (COLOCARPUM MAMMOSUM)en
dc.subjectMAMEY CARTAGENA (MAMMEA AMERICANA)en
dc.subjectTRATAMIENTOS TÉRMICOSen
dc.subjectPHen
dc.subjectACIDEZen
dc.subjectVITAMINA Cen
dc.subjectSÓLIDOS SOLUBLES TOTALESen
dc.titleEstudio del comportamiento de la pulpa congelada y del aceite de semillas obtenido de dos variedades diferentes de mamey colocarpum mammosum (mamey colorado) y mammea americano (mamey cartagena)en
dc.typeArticleen
Aparece en las colecciones: Artículos de Tesis de Grado - FIMCP

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Estudio del Comportamiento de la pulpa congelada y del aceite de semillas.pdf1.13 MBAdobe PDFVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.