Please use this identifier to cite or link to this item: http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/21172
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorCastillo S., Priscilla, Directora-
dc.contributor.authorArana Guerra, Pamela Alejandra-
dc.contributor.authorQuijano Aviles, Maria Fernanda-
dc.date.accessioned2012-08-29-
dc.date.available2012-08-29-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/21172-
dc.language.isospaes
dc.rightsopenAccess-
dc.subjectSecado por aspersiónes
dc.subjectVariedad de papayaes
dc.subjectProceso de extracciónes
dc.subjectDiseño de experimentoses
dc.titleExtraccion, caracterización y comparación de latex obtenido, en secado por aspersion, de tres variedades de papaya (carica papaya l.)es
dc.typebachelorThesises
Appears in Collections:Tesis de Alimentos

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TESIS FINAL - Arana_Quijano.pdfARTICULO PRINCIPAL2.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.