Please use this identifier to cite or link to this item: http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/6009
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorAndrade Rada, Marcos Daniel-
dc.date.accessioned2009-07-15-
dc.date.available2009-07-15-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.urihttp://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/6009-
dc.language.isospaen
dc.rightsopenAccess-
dc.subjectHERRAMIENTAS DE CONTROLen
dc.subjectMATERIA PRIMAen
dc.subjectPROCESO PRODUCCIÓNen
dc.subjectCOMIDAS RÁPIDASen
dc.titleDiseño de herramientas de control para reducir pérdidas de materia prima en el proceso producción aplicado al servicio de comidas rápidasen
dc.typePresentationen
Appears in Collections:Presentaciones de Tesis - FIMCP

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Presentacion Tesis Ing. Marcos Andrade.pptPresentación de Tesis1.78 MBMicrosoft PowerpointView/Open
Presentacion Tesis Ing. Marcos Andrade.pptxPresentación de Tesis1.58 MBMicrosoft Powerpoint XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.