DSpace Repository

Proyecto de elaboración y comercialización de snacks a partir de la corteza de la tagua en la ciudad de Guayaquil

Show simple item record

dc.contributor.author Ayerve Bermúdez, Diana Estefanía
dc.contributor.author Ramos Ruíz, Ivonne María
dc.contributor.author Suárez Chóez, Yéssica Karina
dc.date.accessioned 2009-10-06
dc.date.available 2009-10-06
dc.date.issued 2009-10-06
dc.identifier.uri http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/7637
dc.description.abstract This Project has been made in order to simulate to the best use of a natural product as it is the ivory palm whose scientific name is MICORCARPHAS RHITELEPHAS en
dc.language.iso spa en
dc.rights openAccess
dc.subject TAGUA en
dc.subject MICROCARPHAS PHITELEPHAS en
dc.title Proyecto de elaboración y comercialización de snacks a partir de la corteza de la tagua en la ciudad de Guayaquil en
dc.type Article en


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account