Please use this identifier to cite or link to this item: http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/21239
Title: Diseño de una linea de producción para la elaboración de pan a partir de la harina de amaranto (amaranthus hybridus) y harina de arroz (oryza sativa) para celìacos)
Authors: Mosquera Bejarano, Mayra Elizabeth
Pacheco Bajaña, Jorge Francisco
Keywords: DISEÑO DE UNA LINEA DE PRODUCCION
ELABORACION DE PAN
HARINA DE AMARANTO
HARINA DE ARROZ
Issue Date: 2012
URI: http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/21239
Appears in Collections:Tesis de Grado - FIMCP

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PORTADA.pdfARCHIVO PRINCIPAL214.39 kBAdobe PDFView/Open
CAPITULO 1,2,3 y 4.pdf1.56 MBAdobe PDFView/Open
APÉNDICES.pdf2.64 MBAdobe PDFView/Open
BIBLIOGRAFÍA.pdf87.41 kBAdobe PDFView/Open
Tesis Mosquera Mayra-Pacheco Jorge.pdf4.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.