Please use this identifier to cite or link to this item:
http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/21239| Title: | Diseño de una línea de producción para la elaboración de pan a partir de la harina de amaranto (amaranthus hybridus) y harina de arroz (oryza sativa) para celíacos) |
| Authors: | Mosquera Bejarano, Mayra Elizabeth Pacheco Bajaña, Jorge Francisco |
| Keywords: | Diseño de una línea de reparación Elaboración de pan Harina de amaranto Harina de arroz |
| Issue Date: | 2012 |
| URI: | http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/21239 |
| Appears in Collections: | Tesis de Alimentos |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| PORTADA.pdf | ARCHIVO PRINCIPAL | 214.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
| CAPITULO 1,2,3 y 4.pdf | 1.56 MB | Adobe PDF | View/Open | |
| APÉNDICES.pdf | 2.64 MB | Adobe PDF | View/Open | |
| BIBLIOGRAFÍA.pdf | 87.41 kB | Adobe PDF | View/Open | |
| Tesis Mosquera Mayra-Pacheco Jorge.pdf | 4.39 MB | Adobe PDF | View/Open | |
| D-79638.pdf | 4.7 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.