Please use this identifier to cite or link to this item:
http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/5332| Title: | Elaboración del inventarío de recursos gastronómicos con potencial turístico del cantón nobol |
| Authors: | Benavides Serrano, José Luis Jaramillo Moreno, Erika Trinidad Pesantes Benites, Frank Xavier |
| Keywords: | RECURSOS GASTRONOMICOS NOBOL |
| Issue Date: | 2007 |
| URI: | http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/5332 |
| Appears in Collections: | Presentaciones de Tesis - FIMCBOR |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| anexo 1 ficha planta.doc | Anexos de Tesis | 17.86 MB | Microsoft Word | View/Open |
| anexo 2 ficha producto.doc | Anexos de Tesis | 11.67 MB | Microsoft Word | View/Open |
| anexo 3 ficha plato.doc | Anexos de Tesis | 9.14 MB | Microsoft Word | View/Open |
| ANEXO 4 RESULTADO DE FICHAS PLANTA.doc | Anexos de Tesis | 83.5 kB | Microsoft Word | View/Open |
| ANEXO 5 resultado fichas producto.doc | Anexos de Tesis | 83.5 kB | Microsoft Word | View/Open |
| ANEXO 6 resultado fichas platos.doc | Anexos de Tesis | 86 kB | Microsoft Word | View/Open |
| anexo 7 PLANO NARCISA.doc | Anexos de Tesis | 2.3 MB | Microsoft Word | View/Open |
| ANEXO 8 mapa geografico.doc | Anexos de Tesis | 2.2 MB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.