Please use this identifier to cite or link to this item: http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/21239
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMosquera Bejarano, Mayra Elizabeth-
dc.contributor.authorPacheco Bajaña, Jorge Francisco-
dc.date.accessioned2012-09-07-
dc.date.available2012-09-07-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/21239-
dc.language.isospaes
dc.rightsopenAccess-
dc.subjectDISEÑO DE UNA LINEA DE PRODUCCIONes
dc.subjectELABORACION DE PANes
dc.subjectHARINA DE AMARANTOes
dc.subjectHARINA DE ARROZes
dc.titleDiseño de una linea de producción para la elaboración de pan a partir de la harina de amaranto (amaranthus hybridus) y harina de arroz (oryza sativa) para celìacos)es
dc.typebachelorThesises
Appears in Collections:Tesis de Grado - FIMCP

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PORTADA.pdfARCHIVO PRINCIPAL214.39 kBAdobe PDFView/Open
CAPITULO 1,2,3 y 4.pdf1.56 MBAdobe PDFView/Open
APÉNDICES.pdf2.64 MBAdobe PDFView/Open
BIBLIOGRAFÍA.pdf87.41 kBAdobe PDFView/Open
Tesis Mosquera Mayra-Pacheco Jorge.pdf4.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.