Please use this identifier to cite or link to this item: http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/5332
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBenavides Serrano, José Luis-
dc.contributor.authorJaramillo Moreno, Erika Trinidad-
dc.contributor.authorPesantes Benites, Frank Xavier-
dc.date.accessioned2009-06-18-
dc.date.available2009-06-18-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.urihttp://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/5332-
dc.language.isospaen
dc.rightsopenAccess-
dc.subjectRECURSOS GASTRONOMICOSen
dc.subjectNOBOLen
dc.titleElaboración del inventarío de recursos gastronómicos con potencial turístico del cantón nobolen
dc.typePresentationen
Appears in Collections:Presentaciones de Tesis - FIMCBOR

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anexo 1 ficha planta.docAnexos de Tesis17.86 MBMicrosoft WordView/Open
anexo 2 ficha producto.docAnexos de Tesis11.67 MBMicrosoft WordView/Open
anexo 3 ficha plato.docAnexos de Tesis9.14 MBMicrosoft WordView/Open
ANEXO 4 RESULTADO DE FICHAS PLANTA.docAnexos de Tesis83.5 kBMicrosoft WordView/Open
ANEXO 5 resultado fichas producto.docAnexos de Tesis83.5 kBMicrosoft WordView/Open
ANEXO 6 resultado fichas platos.docAnexos de Tesis86 kBMicrosoft WordView/Open
anexo 7 PLANO NARCISA.docAnexos de Tesis2.3 MBMicrosoft WordView/Open
ANEXO 8 mapa geografico.docAnexos de Tesis2.2 MBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.