Please use this identifier to cite or link to this item: http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/21125
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMartínez L., Ernesto, Director-
dc.contributor.authorMarcillo Andrade, Eva-
dc.contributor.authorNaranjo Mendoza, Denisse-
dc.date.accessioned2012-08-07-
dc.date.available2012-08-07-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/21125-
dc.language.isospaen
dc.rightsopenAccess-
dc.subjectDiseño de la línea de producciónen
dc.subjectBebidas de hierbasen
dc.subjectBebida horchataen
dc.subjectPlantas medicinalesen
dc.titleDiseño de la Línea de Producción de una Bebida de Hierba Denominada Horchataen
dc.typebachelorThesisen
Appears in Collections:Tesis de Alimentos

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tesis de eva y denisse.pdfARCHIVO PRINCIPAL2.78 MBAdobe PDFView/Open
ANEXOS EVA Y DENISSE.pdf1.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.